mapa | kontakt | početna |

Vesti iz fondova

 

Pon, 12/11/2007

Focus Premium 

Promo akcija kombinovane štednje Volks banke i kupovine investicionih jedinica Focus Premium-a


Volks banka sprovodi promotivnu akciju kupovine investicionih jedinica i kombinovane štednje.
Svako lice koje kupi investicione jedinice fonda putem prodajne mreže Volks banke, ima pravo da isti iznos uloženih sredstava oroči na period od 6 meseci pod posebnim uslovima. detaljnije


Focus Premium 

Dva meseca uspešnog rada fonda FOCUS PREMIUM


Focus Invest a.d. je obeležio prva dva meseca uspešnog rada fonda Focus Premium, konferencijom za štampu, održanom 7. novembra 2007. godine.
U prva dva meseca rada i pored negativnog trenda na beogradskoj berzi, fond je ostvario stabilan rast imovine i vrednosti investicione jedinice. Imovina fonda je uvećana 2.6 puta, a investiciona jedinica je porasla preko 10%.
Detalje sa konferencije za štampu možete pogledati u prezentaciji... detaljnije


Pet, 09/11/2007

KD Ekskluziv 

KD Investments a. d. Beograd osniva prvi fond u Srbiji

Do kraja novembra biće objavljen javni poziv za upis investicionih jedinica. Društvo za upravljanje investicionim fondovima KD Investments a.d. Beograd dobilo je dozvolu od Komisije za hartije od vrednosti za organizovanje otvorenog investicionog fonda "KD Ekskluziv" u Srbiji. KD Ekskluziv je otvoreni investicioni fond rasta vrednosti imovine, a javni poziv za upis investicionih jedinica biće objavljen do kraja novembra. Društvo za upravljanje investicionih fondova KD Investments a.d. Beograd je članica Grupacije KD Group iz Slovenije.

"Otvoreni investicioni fond KD Ekskluziv našim ulagačima omugućava kombinaciju sigurnog investiranja koje donosi dobit . Naša strategija ulaganja je rezultat petnaestogodišnjeg iskustava koje u upravljanju imovinom Grupacija KD Group ima u jugoistočnoj Evropi. Za KD Investments a.d. Beograd to znači direktan ulazak na tržište Republike Srbije i proširenje naše osnovne delatnosti - upravljanja imovine po celom regionu JI Evrope. Od tržišta Republike Srbije očekujemo velik potencijal rasta u narednim godinama, u svim segmentima, naročito u periodu priključivanja i ulaska u Europsku uniju" .," rekao je Dušan Lahe, predsednik upravnog odbora KD Investments a.d. Beograd.Investiciona politika fonda KD Ekskluziv se bazira na velikom iskustvu Grupacije KD Group u regionu Istočne i Jugoistočne Evrope. Investicioni cilj otvorenog investicionog fonda KD Ekskluziv je povećanje vrednosti imovine, odnosno rast vrednosti investicionih jedinica. Osnovna karakteristika ove vrste fonda je da ulaže najmanje 75% svoje imo

Sre, 07/11/2007

Focus Premium 

Obaveštenje


"Focus Invest" a.d. Beograd na Novosadskom sajmu investicija "Investexpo" od 06. do 09. novembra 2007. godine.
Društvo za upravljanje investicionim fondovima "Focus Invest" a.d. Beograd Vas poziva da nas posetite na 2. sajmu investicija „Investexpo“ koji će biti održan na Novosadskom sajmu od 06. do 09. novembra 2007. godine.
Na našem štandu možete se upoznati sa dosadašnjim rezultatima rada Društva za upravljanje investicionim fondovima "Focus Invest" a.d. Beograd i otvorenog investicionog fonda Focus Premium. Takođe, možete se informisati i o budućim projektima i planovima Društva.

Dobrodošli,
"Focus Invest" a.d. Beograd


Nova akta

Poštovani postojeći i budući ?lanovi “Delta Plus fonda,

Obaveštavamo Vas da je dana 01.11.2007. godine Komisija za hartije od vrednosti izdala rešenje broj 5/0-35-7169/6-07 od 01.11.2007. godine kojim je dala saglasnost na izmenjena opšta akta DZU "Delta Investments" a.d. Beograd i to: Pravila poslovanja, Pravilnik o tarifi, Prospekt “Delta Plus fonda i Skraćeni prospekt “Delta Plus fonda.

Uvid u tekstove/sadržaje ovih izmenjenih akata možete izvršiti na zvani?noj internet prezentaciji društva www.deltainvestments.co.yu pod sekcijom dokumenta , u sedištu društva i kod posrednika, ?iji je spisak dostupan na internet prezentaciji društva. Izmenjena akta se po?inju primenjivati po isteku 30-og dana od dana ove objave.

Vaš "Delta Investments" a.d. Beograd

Izmenama zakona olakšati rad penzionih fondova
Triglav penzija 

Izmenama zakona olakšati rad penzionih fondova

BEOGRAD- Državni sekretar u Ministarstvu rada i socijalne politike Snežana Lakićević-Stojačić izjavila je danas Tanjugu da su predstavnici države i društava za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondovima postigli saglasnost o neophodnim izmenama i dopunama zakona i podzakonskih akata iz ove oblasti, kako bi se olakšalo funkcionisanje tih fondova.Lakićević- Stojačić je rekla da je tokom oktobra i novembra obavila razgovore s predstavnicima svih sedam privatnih penzijskih fonova koji rade u Srbiji - "Delta čenerali", "Rajfajzen Fjučr", "Dunav ", "Garant penzijsko društvo", "DDOR Penzija plus", "NLB Nova penzija" i "Triglav".

Uto, 30/10/2007

"Delta Investments" a.d. Beograd na "Investexpo"!

"Delta Investments" a.d. Beograd Vas poziva da nas posetite na 2. sajmu investicija „Investexpo“ koji će biti održan na Novosadskom sajmu od 06. do 09. novembra 2007. godine u Master hali.

Radisav Osmajlić, portfolio menadžer Društva, će predstaviti dosadašnje rezultate i najaviti buduće projekte u sredu 07. novembra 2007. godine u 12:00 ?asova na tribini „Investicioni fondovi“ u sve?anoj sali Master hale novosadskog sajma. Ulaz na tribinu je slobodan.

Dobrodošli i do skorog viđenja!

Srda?no Vaš,
Delta Investments a.d. Beograd

Sre, 24/10/2007

Triumph 

Citadel grupa osnovala Društvo za upravljanje investicionim fondovima


Društvo za upravljanje investicionim fondovima Citadel Asset Management iz Beograda dobilo je danas dozvolu za rad od Komisije za hartije od vrednosti.Osnivač društva Citadel Asset Management je beogradska brokersko-dilerska kuća Citadel Securities, inače lanica Citadel grupe. Osnivanjem Društva za upravljanje investicionim fondovima, grupa Citadel je nastavila sa unapređenjem svojih aktivnosti i stvaranjem uslova za razvoj novih investicionih usluga.Dobijanjem licence Komisije za hartije od vrednosti, Citadel grupa postala je prva finansijska institucija u Srbiji sa objedinjenom ponudom usluga po ugledu na najveće svetske investicione banke.Novoosnovano Društvo za upravljanje investicionim fondovima podneće uskoro dokumentaciju za osnivanje prvog investicionog fonda. Inače, strateško opredeljenje Društva je da razgrana svoju ponudu, formiranjem više tipova investicionih fondova.

Pet, 19/10/2007

KD Ekskluziv 

Društvo KD Investments dobilo dozvolu za rad od Komisije za Hartije od Vrednosti

KD Investments a.d. Beograd, društvo za upravljanje investicionim fondovima je dana 06.09.2007 godine dobilo dozvolu za rad od Komisije za Hartije od Vrednosti pod brojem 5/0-33-6093/6-07.

Društvo je registrovano kao zatvoreno akcionarsko društvo u Agenciji za privredne registre dana 11.09.2007 godine pod brojem BD 120393/2007. Sedište društva je u Beogradu, Zmaj Jovina 13,11000 Beograd. Delatnost društva je osnivanje, organizovanje i upravljanje investicionim fondovima. Za sve informacije pozovite +381 11 263 59 18.


Sre, 17/10/2007

Focus Premium 

VAŽNA NAPOMENA:


Uplata investicionih jedinica može se izvršiti preko bilo koje poslovne banke za koju se opredeli upisnik, uplatom na račun investicionog fonda Focus Premium.
VOLKSBANK-A i METALS BANKA ne naplaćuju proviziju klijentima za uplate - kupovinu investicionih jedinica investicionog fonda Focus Premium.


Uto, 16/10/2007

Dani otvorenih vrata
Ilirika ProActive 

Dani otvorenih vrata

Svakog radnog dana od 11.00-16.00 časova i subotom od 10.00-14.00 časova, prema navedenom rasporedu, predstavnici našeg Društva će razgovarati sa Vama u Vašem komšiluku! Iskoristite priliku, informišete se i sa nama postanite aktivni učesnik na finansijskom tržištu, jer mi smo tu zbog i za Vas!

Od 15.10-20.10. Kralja Milana 25
Od 22.10-27.10. Glavna 37, Zemun
Od 29.10-03.11. Požeška 80, Banovo Brdo
Od 05.11-10.11. Bul. Mihajla Pupina 165g, N. Beograd

U cilju da našim sugrađanima približimo način funkcionisanja investicionog fonda i da u zajedničkom kontaktu sagledamo njihove potrebe nastavljamo akciju "Dani otvorenih vrata". Ova zajednička akcija sa Metals bankom će pružiti dragocene informacije o fondu FIMA ProActive kako bismo nastavili da obezbeđujemo najbolji servis zainteresovanim ulagačima. Dani otvorenih vrata organizovaće se u u ekspoziturama METALS BANKA AD Novi Sad prema sledećem rasporedu:

1. Ekspoziture Metals Banka a.d. u Novom Sadu

    12.11. Filijala Stražilovska od 9-17h
    13.11. Filijala Cara Lazara od 9-17h
    14.11. Filijala Bulevar Slobodana Jovanovića od 9-17h
    15.11. Filijala Mihajla Pupina od 9-17h
    16.11. Filijala Cara Lazara od 9-17h
    17.11. Filijala Mihajla Pupina od 10-12h

2. Ekspoziture Metals Banka AD Novi Sad u Somboru

    12.11. i 13.11. od 10 - 18h i 17.11 od 10-12h

3. Ekspoziture Metals Banka AD Novi Sad u Subotici

    14.11. i 15.11. od 9 - 15h

4. Ekspoziture Metals Banka AD Novi Sad u Senti

    16. 11. od 9 - 16h

Pet, 12/10/2007

Focus Premium 

Nova prodajna mesta fonda Focus Premium


Od 12.10.2007 počinje sa radom 6 novih prodajnih mesta fonda Focus Premium u Čačku, Gornjem Milanovcu, Novom Pazaru, Prijepolju i Priboju. detaljnije
Ukupno 74 prodajnih mesta širom Srbije detaljnije


Pet, 05/10/2007

Focus Premium 

Nova prodajna mesta fonda Focus Premium


Od 05.10.2007 počinju sa radom 42 nova prodajna mesta u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kruševcu, Kraljevu, Aranđelovcu, apcu, Sremskoj Mitrovici, Pančevu, Staroj Pazovi, Inđiji, Požarevcu, Subotici, Kanjiži, Somboru, Kikindi, Zrenjaninu, Apatinu, Bačkoj Topoli, Bačkoj Palanci, Titelu, Temerinu, Sremskoj Kamenici, Odžacima, Vrbasu, Kuli, Vršcu, Bečeju, Senti, Adi, idu, Sečnju, Jagodini, Pirotu, Vranju, Zaječaru. detaljnije
Ukupno 68 prodajnih mesta širom Srbije detaljnije
METALS BANKA i Društvo za upravljanje investicionim fondovima „Focus Invest“ a.d. Beograd sklopili su ugovor o posredovanju u prodaji investicionih jedinica otvorenog investicionog fonda „Focus Premium“ u filijalama i ekspoziturama METALS BANKE: detaljnije


Čet, 04/10/2007

Focus Premium 

Nova prodajna mesta fonda Focus Premium


Od 05.10.2007 počelo je sa radom 18 novih prodajnih mesta u Beogradu, Pančevu, Inđiji, Novom Sadu, Požarevcu, Čačku, Nišu, Kragujevcu, apcu.
Ukupno 25 prodajnih mesta širom Srbije detaljnije
VOLKSBANK-A i Društvo za upravljanje investicionim fondovima „Focus Invest“ a.d. Beograd sklopili su ugovor o posredovanju u prodaji investicionih jedinica otvorenog investicionog fonda „Focus Premium“ u filijalama i ekspoziturama VOLKSBANK-E:
detaljnije

Pon, 01/10/2007

Focus Premium 

Nova prodajna mesta fonda Focus Premium


Od 01.10.2007 počela su sa radom 6 novih prodajnih mesta u Beogradu, Požarevcu i Kragujevcu. Društvo za upravljanje investicionim fondovima „Focus Invest“ a.d. Beograd sklopilo je ugovor o posredovanju u prodaji investicionih jedinica „Focus Premium“ otvorenog investicionog fonda sa sledećim brokersko-dilerskim društvima: detaljnije

Čet, 27/09/2007

Dunav fond 

NOVAK član DUNAV DPF-a



Danas je naš najuspešniji teniski as postao član DUNAV dobrovoljnog penzijskog fonda. Novak Djoković je tokom krstarenja Dunavom okupljenim novinarima objasnio da je, iako mlad, na vreme počeo da razmišlja o zrelom dobu i svojoj budućnosti.

Dodajući da se profesionalni sportisti relativno rano penzionišu, Novak je pozvao i ostale sportiste i mlade ljude da pokažu aktivan i odgovoran odnos prema sebi i na vreme obezbede privatnu penziju.

Pon, 17/09/2007

Opcija "Call Me"
Ilirika ProActive 

Opcija "Call Me"

Poštovani posetioci. Od ponedeljka 17. septembra, na našoj internet prezentaciji počela je sa radom nova opcija, "Call Me". Putem ove opcije, svaki posetilac internet prezentacije, nakon unosa imena, prezimena i broja telefona, u najkraćem roku će dobiti poziv predstavnika naše kompanije, te će tim putem, sasvim besplatno, moći da se informiše o svim pitanjima koja ga interesuju.


Uto, 11/09/2007

Novi posrednici

Društvo za upravljanje investicionim fondovima „Delta Investments“ a.d. Beograd sklopilo je ugovor o posredovanju u prodaji investicionih jedinica „Delta Plus“ otvorenog investicionog fonda sa sledećim brokersko-dilerskim društvima:

BDD „Jorgić Broker“ a.d. Beograd
Bulevar Mihajla Pupina 10-V/1
11070 Novi Beograd
Tel: 011/311-7835
e-mail: jorgicb@ptt.yu
Radno vreme: Radnim danima od 08:00h do 17:00h

BDD „Sbd broker“ a.d. Subotica
Trg cara Jovana Nenada 15
24000 Subotica
Tel: 024/558-275
e-mail: office@sbdbroker.co.yu
Radno vreme: Radnim danima od 08:00h do 16:00h

BDD „MMK Group“ a.d. Niš
TC Kal?a, lamela BII lok. 105
18000 Niš
Tel: 018/ 521-951, 521-925, 526-056, 526-057
e-mail: office@mmkgroup.co.yu
Radno vreme: Radnim danima od 08:00h do 13:00h

Za sva pitanja možete nam se obratiti li?no, putem Call Centra na broj 0800-088-088 ili putem e-mail-a na deltafond@deltayu.com.

Vaš DZU „Delta Investments“ a.d. Beograd

Pon, 10/09/2007

Delta Plus na Bloomberg-u

Prvi srpski otvoreni investicioni fond „Delta Plus“ se od 16.08.2007. godine zvani?no nalazi na Bloomberg listingu svetskih fondova pod tikerom DLTPLUS SG EQUITY.

Bloomberg je vodeća svetska kompanija za medijsko izveštavanje o kretanjima na svetskom finansijskom tržištu, i praćenje i u?estvovanje u trgovanju na svetskim berzama u „real time“-u. „Delta Plus“ fond je prvi srpski investicioni fond ?iji profil i vrednosti investicionih jedinica su dostupni na ovom renomiranom finansijskom servisu.

Pet, 07/09/2007

Focus Premium 

Besplatna info linija 0800 108 808


Od danas je u funkciji besplatna info linija 0800 108 808 na kojoj klijenti mogu da dobiju sve potrebne informacije vezane za pristupanje Fondu.

Page 30 Previous page 1 ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 Next page

Pretraga