mapa | kontakt | početna |

Moj savetnik

Da li ste se ikada zapitali koliko vremena utrošite na donošenje finansijske odluke? Ili da li ste dovoljno odgovorni prema svojoj ušteđevini, odnosno imovini?

Danas je na tržištu veliki broj različitih finansijskih proizvoda: oročena devizna štednja, životno osiguranje, penzioni i investicioni fondovi, kupovina akcija, ulaganje u nekretnine... Pitanje je šta izabrati i kada, odnosno koji proizvod odgovara Vašim sadašnjim, odnosno budućim potrebama i ciljevima.

Učinite prvi korak i uradite kratku anketu koja će Vam pomoći da okrijete koliko ste skloni riziku i koji tip ulaganja je najbolji za Vašu ušteđevinu!

Vaš broj godina je:


 
 

Ilirika DZU

ILIRIKA DZU je deo regionalne finansijske grupe koja upravlja imovinom na domaćem i stranom finansijskom tržištu. Stručnost, dugogodišnje iskustvo i poverenje velikog broja klijenata u regionu Jugoistočne Evrope jesu garancija za kvalitet naših usluga.

U zavisnosti od Vaših ciljeva, finansijskih mogućnosti i sklonosti ka riziku, zajedno definišemo najbolju investicionu alternativu za Vašu ušteđevinu. Mirna i sigurna starost, školovanje dece ili rešavanje stambenog pitanja neki su od ciljeva koje je moguće ostvariti uz dobre odluke i pravi savet.

Zakažite razgovor sa našim Savetnikom za ulaganje na telefon 0800 110 000 ili 011/330-1079 ili putem e-mail-a tamara.kosic@ilirika.rs